Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Amele
Sratko i jadovan i ne micu iz Haga,bulevarcicu😂
I genocidnu,to si zsboravio bulevarcicu...
Puno važnije od pobjede je i to što je ostavio dva odlična trkača iza sebe, popravio svoj rezultat u sezoni i to ulijeva nadu da mu je forma u usponu i da možda može opet do medalje. Sretno Amele!!!
Bošnjak naš!
@100Tuke su Hrvati. Ovome Tuki se pradjed vrlo kasno poturčio, tek početkom 19. stoljeća, pa je preko Turaka došao do nekakvih bošnjooko.
Tako je Majstore!
Ta će garonje!?
Bravo munja! Definitivno najbrži u bošnjaka.Amel bi Srebrenica -Sapna satro' za manje od po'saHata. Spavaš li mirno Nasere i 28 divizijo.
Bezveze
Sve najbolje u sportskom ali i svakom drugom aspektu života. Sretno...
Svak cast momcino!
Cestitamo Amele !
RS ce uvijek u svijesti svakog čovjeka na planeti ostati ozloglašeni šugavi na zločinu utemeljeni prostor. Uvijek će to biti BiH i za svakog normalnog i čestitog Srbina bolje je da se identificira sa vjekovnom ponosnom državom BiH nego sa karcinomom na savjesti svijeta zvanom RS. Srbi iz Beograda se stide ovih seljačina preko Drine.
Bravo! Samo naprijed....
Bravo!
Kakav finish covjek ima!! Sretno na Prvenstvu svijeta.
Čestitam dragi Amele, plemenita osobo, ponosu BiH. Uvijek ostani takav kakav jesi, spreman pomoći drugima. Draži si mi od Džeke i drugih.
Svaka cast. Cestitke Amelu.
Aferim brate!