Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ştuka legenda
Sretno Amele, do pobjede akobogda.
Bosnaaaa https://www.youtube.com/watch?v=8TZX52Q6wYo
Izvrstan atletičar-trkač, van serijski! Čini mi se da ima toliko rezervne snage u sebi da će u skoro vrijeme sa lakoćom osvajati prva mjesta.
Mogao si usput tim fudbalskim macanima odrzati predavanje na temu upornost i borbenost u sportu.
dobar tuka , samo d stalno ne spominje vjeru , koga briga u šta on vjeruje
gdje je veća bijeda vjera je jača ;)) ko vjeruje u to osim sirotinje
Bitno je da ste vas dvojica nesto postigla u zivotu, levatori =))) Posebno mazlum kikser_, misljenja sam da na ovom portalu nema veces morona od tebe. @Kolaterall: Reci to germanskim narodima ... koji su vecinom krscanske vjeroispovijesti [rimokatolici i protestanti] a slove za jedne od najpametnijih i najbogatijih evropskih, pa i svjetskih, naroda. Prc!
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Dragi Amele, tebe čuva Gospodin Patron, istočnjački namjesnik Trisusa na zemlji. Budi samo odan i moli se Isusima na sljedeći način: Allah-Isusu klanjaj 7 puta na dan, samo se naginji i govori hvala bez prestanka a prije toga se polij toplom vodom. To se zove sedždžda. Onda Isusu Nazarećaninu se moli tako što ćeš rukom uzeti šaku zemlje i prekrstit se s njom. To se zove baptizacija. I na kraju pomoli se Isuseku, bebi-duhu tako što ćeš uzeti cuclu i cuclati je u kupatilu sedam puta po trinaest cucleva i zamišljati Isuseka kako leti iznad tebe u kolicima. I Gospodin Patron će ti pomoći.
Nemoj sad preskakati. A kad ce opaliti selfi. Objasni covjeku.
"Znači finale u Belgiji, kod naših susjeda." - by Zoran ŠukNo