Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošle godie žito slabo rodilo...
...godine...
Svaka cast momcino. Vuce korjene sa ovih prostora, a da je jos uvijek ovjde sve sto bi ubo je na kladioni mozda nekih 20-30KM
Lijep momak
Ne serite više o tome ko je čije gore list. Alen je imao sreću da se ne rodi na ovom prostoru. Ovdje bi bio i gladan i žedan a njegov kao i mnogi drugi talenti koji imaju nesreću da žive u Bosni i Hercegovini se nikada nebi ni otkrili. Uz put zašto krijete koliko je talenata naše gore list a koji su se trajno odrekli državljanstva Bosne i Hercegovine. Pametni!!! Da imam mogućnost ne bi čekala jutro, odmah sada bi bježala iz ovog tamnog vilajeta. Misli neko da je jednostavno gledati papke kako ti kroje kapu i bogate se a ti nemaš ni za ručak.
Stara plemicka porodica Hodzic!
Sretno momak.
muslići ko vegeta, u sve se mješaju. treba mu izvaditi krv, možda je plave boje. lik je pravi engleski plemić iz 1800-te.
Trebalo bi tebi uraditi transplantaciju mozga.
Bosanski samuraj!