Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahahah, još jedan ublehaš
Gdje ces vidjet kad gledas iz druge lige.
Spremamo im dzenazu u nedjelju sefe,zivi nece izaci sa stadiona,3:0 za Zelju i mirna Bosna 💪💪💙💙🔵⚪️,gazi bordo p...e
Pocijepat će vas Sarajevo ko mokru novinu.
Akrape mijenjaj dilera.....
Boze me sacuvaj od poslije rata pa na ovamo raznih je ubleha bilo na klupi Zelje ali ovaj sto vizuelno ne lici na trenera i na nekoga ko moze zasluziti respekt to se opisati ne moze . Najvise me podsjeca na nekog automehanicara koji ujutru kad ustane ne zna bi li se umio ili ubio pa ti onda kaze kad mu dovuces auto "ko ti je ovo radio "
Jesi pogledao i prosli derbi?
Ja samo znam da če Željo imati najbolji stadion u Ligi Federacije...
Coca nije tako ni davno bilo 3:0...
Slažem se,ništa izrazito.Reci mi kad smo vec kod izrazito,ima li kod vas jos nesto osim izrazite borbe za opstanak? Selam
Kako volim ovako glupe izjave 😄 uvjek se obiju od glavu.
Pa šta si kod sebe u ekipi vidio haklo haklamasu? S ovim izjavama samo sputavas svoje sopstvene igrače. Sarajevo nije ništa posebno, mi bolji od njih, aaa-vidi se po tabeli. Živi bili pa vidjeli, 1:3 u nedjelju.
Bruno u nedjelju ga duvas gade strumfovski
Posalji ljigu u drugu ligu !
Suti Akrapovicu majke ti nemoj me sokolit… ovi nasi igraci isto da ih neko placa da lose igraju… vise ne znam ni sta da mislim majke mi…
Nek bude neka golijada, tipa 3-3 da bude top za gledat.