Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako znači, Kljixe, sad je njemački bokser bosanskohercegovačkog porijekla, hahahha.
kad plati bit će bosanski bokser
Znao je on da ce biti pozitivan i drugi uzorak,zato se i vraca u BIH da otvara fabriku energetskih pica...
Bosnjaci su antitalenti za sport, ocito im ni doping puno ne pomaze
@jarobot pad forme, to su imali svi vrhunski sportisti, cak Mesi i Ronaldo, a vec Nole ulazi u godine i nemoj molim te da ga poredis sa ovim seljakom.
Ja doso radi PlUsEVA!
Kad je neko sranje onda je "njemacki bokser bosanskog porijekla" a kada pobjedjuje onda je "sin bosne i ponos bosanaca"...
Ako ga nekim slučajem traži Interpol, krije se u Blagaju! Sifra: izdajem sobe, zasto ne i Šturma
haj cao...
@Bess93. Svaka tebi ćast i vjerujeś u veću banana drźavu. .ovdje sam ljude kad poznajeś sve moźe😉
Adnane dobro je zavrsio si karijeru pa sad neka pricajj sta hoce i kako hice
@Machinawx.Koja no skoro pravoslavkinja doping popuśi.. a moźda adnan dokaźe da je poruranje..Jer mnogi sad velike pare nemogu zaradit na njemu.polahko sabur.
Eto vidite na kraju! Bošnjak ipak laže, prvo kaže da ne koristi doping i optužuje za Islamofobiju, pa sad opet...ovo se Hrvatima i Srbima nikad ne bi desilo!
Previše baklave pojeo....
Nemote tako, sve što je uradio, uradio je za svoju mamu... ALL4MOM
Ma ja, nek je Adnan pozitivan a nek je Felix sampion
Adnane...kad imaš problem sa brucelozom,kao,nije ista analiza u Sarajevu i Banja Luci...Oboji su veterinari,ali sve svoje ima...naravno,da je namještaljka...od De La Hoye,na ovamo...Ne daj se i ne sekiraj,ko im hebe kevu....
Ima nas jos sto volimo doping ;) ...
Podmetnulo mu hahahahahah. LOPOVE
Ima nas jos sto volimo doping ;) ...