scitech
0

Wiko mobilni uređaji u ponudi BH Telecoma

Zabavni mobilni uređaji Wiko Tommy i Wiko U-Feel već su osvojili mnoga regionalna tržišta, a u BH Telecomu dostupni su već od 1 KM.

Kompanija BH Telecom obogatila je svoju ponudu mobilnim uređajima Wiko Tommy i Wiko U-Feel. Ovaj francuski brend osvojio je ljubitelje mobilnih telefona širom svijeta, a sada je stigao i u Bosnu i Hercegovinu.

Wiko Tommy nudi atraktivan, tanak dizajn, a dostupan je u šest pop boja. Dolazi s Qualcomm 4core procesorom i dva mikrofona za bolji kvalitet poziva. Prednja kamera je 5MP, a zadnja čak 8MP i nudi fantastične, profesionalne funkcije Facebeauty te Panorama. Savršen je za zabavu i radi pod 4G LT.

Wiko U- Feel ističe se svojim neo-retro izgledom gdje su kombinirani vrhunski materijali i sofisticirani detalji. Ovaj mobilni uređaj je ultra-kompaktan i savršen je u ruci. U- Feel staklo tehnologija čini ekran otpornim na udarce i ogrebotine te sadrži senzor za otisak prsta druge generacije za bolje performanse, brzinu i veću preciznost. Mobilni uređaj nudi opciju korištenja otisaka 5 prstiju pomoću kojih otvarate svoje omiljene aplikacije i čuvate privatne datoteke kojima niko ne može pristupiti. Ovaj telefon ima ekran od 5 inča, procesor Quad Core 1.3 GHz te čak 16 GB interne memorije. Pokreće ga Android OS, v6.0. Zadnja kamera je 13 MP, a prednja 5 MP.

Wideselfie mode oduševit će sve ljubitelje selfie fotografija jer je zahvaljujući ovoj opciji moguće praviti fantastične fotografije, a Wiko fotoaparat nudi opciju snimanja videa pomoću DualView moda. U-Feel uređaj dolazi s HD ekranom i rezolucijom čak 1280x720 piksela pa je moguće uživati i u gledanju multimedijalnih sadržaja, a uz sve to CABC tehnologija štedi bateriju. Wiko telefoni fantastični su za fotografisanje, slušanje muzike, odličnu zabavu, živopisne snimke, a uz sve to garantuju sigurnost svih aplikacija i podataka.

Wiko Tommy 4G i Wiko U-Feel 16+3G možete potražiti u poslovnicama BH Telecoma, a dostupni su već od 1 KM uz pakete NoLimit L, i ugovor na 24 mjeseca.