Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od 2020 napravili sasiju, ovim tempom do 2023 hidzretske ce bit gotov
Bio sam dio ove price nekad na zagrebackom univerzitetu. Cuo sam da im je ove godine budzet oko 1 milion eura. Inace Rimac ih gura. To je i nista koliko svi ostali u drugim zemljama guraju svoje. Njemci su jedne godine dobili dio od sponzora vrijedan 50tak hiljada eura i pokvarili su ga. Sponzor im je odmah poslao novi. Cini mi se da je to tim iz Dresdena sa budzetima u milionima eura....
Nek uzmu tehnologiju sa glavnog naseg bolida Dodika
Mogli bi ovi momci kod Forte i Mandica na privatni gay party :)
Pomagao je on i nama 92! Razgulio
Neka i ovi pomognu nekom projektu, ionako se nista u gradu ne desava
Nova vlast podstiće znanje i razvoj kod mladih ljudi. SDA je samo podsticala kupovinu diploma, nerad, neznanje i tovljenje uhljeba.
Dijelom si upravu, nip je upravo talog sda koji se sastoji od bivsih sdaovaca sa navedenim osobinama, uhljeba sumnjivih diploma, od konakovica do sdpovog ministra stete sa diplomom konobara sa sokoca. Forto je posebna sorta, nemoralni dezerter- pausal kao nelegitimni premijer sa 2000 glasova.
Viđaj lijevo motora od askone. E kad se sjetim kad sam askonu vozio iza rata. Za 50 maraka se vozam mjesec dana, samo ulje je trošila ko motorka
Forto povedi nas ka svjetlu
Redbull na aparatima
Hvala Forti na besplatnim ulošcima 😂😂 vlada Sarajevskog kantona finansira uloške 😂😂
BOLJE DA PRAVE MOBILNE FARME ZA UZGOJ, PROIZVODNJA SA 0% EMISIJE CO2 NEGO BOLIDE...LJUDI DAVNO USAVRŠILI
pomozite im da se što brže odvezu odavde u jednom pravcu.