Eksperimentalno studiranje
0
Umjesto udžbenika podijelili im iPode
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicni manijaci. Omladina ce uskoro i slijepa i gluha hodati. Bolje ici na predavanja, koke ganjati i traziti umjesto ovog.
@? Fino pise: Popularni iPod uređaji smanjit će broj sati koji je potrebno da studenti provedu u učionicama Sad ti meni reci jeli bolje ucis na predavanjima ili dok gledas film o predavanjima
kako pise radi se striktno o pozicioniranju pacijentata za rendgensko snimanje. ne vidim nikako kako je knjiga bolja od videa u ovom slucaju.
Uostalom ne kaze se bezveze: Ko bez knjige znanje stiče vodu sitom kupi.
Ne moze se ljudi bez knjige uciti, to vazi od Platona pa nadalje, anglosaksonci vode, ali na MIT, Harvardu Princeton-u(US), Oxfordu, Cambridge-u(GB), citajte vi elektronsku knjigu da vidim dokle cete dogurati. Telekomunikacije su odlicne za transport informacija, ali slusati predavanja na pisljivom iPodu je zaista smijesno. Uostalom, sve se mijenjalo tokom vremena ali knjiga je konstanta.
shminka mrtva ne da je lakshe nauciti nego je mnogo lakse nauciti!!!
ha ja, a ne ko kod nas... budi zahvalan ako i nazive knjiga dobijes, a ne ipode sa predavanjima
eeee moj ti...ti si glupan dabogda studiro u gluhoj bukovici
od 20 ideja, 19 su njesra, al ona jedna je progres luzer svaku ideju s pika odbaci. winner proba pa se zezne, sve dok jednom ne uspije ko vodi napredak trenutno nego anglo svijet
hahahhaha, kakvi kreteni, sitom vodu sakupljaju