Novo iskustvo kupovine
182

Znate li da je Mekline jedini Apple autorizovani partner za servis i prodaju u Bosni i Hercegovini?

Mekline
Mekline
Kompanija Mekline je jedini Apple autorizovani partner za servis i prodaju u Bosni i Hercegovini sa najdužom tradicijom na tržištu.

Kompanija Mekline više od 20 godina je pouzdan Apple partner u Bosni i Hercegovini koja kroz kompetentan servisni i prodajni tim Apple certificiranih stručnjaka, kontinuirano educiranih prema Apple standardima brine o vašim Apple uređajima.

Ponosni su što su Apple Autorizovani servis. To znači da će servisirati vaš uređaj u skladu sa Apple standardima, koristeći samo originalne dijelove i alate.

Mekline u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman originalnih Apple uređaja i Apple opreme, kao i usluge servisiranja Apple uređaja isključivo od Apple certificiranih servisera.

Važno im je da pomognu svojim kupcima i da oni imaju Apple partnera kojem vjeruju, tako da sve bude brzo, efikasno i bezbrižno.

Online prodavnica nudi mogućnost kupovine omiljenog Apple proizvoda do 24 rate, opciju zamjene starog uređaja za novi, studentski popust, osiguranje uređaja (Mekline Care i Mekline Care +) kao i prijavu slanja Apple uređaja na servis putem Mekline online prodavnice.

Dodatna pogodnost samo za registrovane korisnike: Popust od 5% uz promo kod

Unos podataka za korisnika Mekline online prodavnice je kratak i jednostavan. Unos podataka obavljate samo jednom, prilikom prve kupovine. Na vaš unaprijed postavljen e- mail poslati će vam promo kod sa kojim ostvarujete pravo popusta na kompletan asortiman online prodavnice koji nije na akciji.

Suvremeni dizajn, bolja preglednost, obogaćen asortiman proizvoda i benefiti za registrovane korisnike su samo neki od noviteta.

Ponuda svih proizvoda dostupna je na web stranici www.mekline.ba.

Za više informacija posjetite ili kontaktirate Mekline:

Sarajevo

Banja Luka

  • Adresa: Kralja Petra i Karađorđevića 99A, 78000, Banja Luka
  • Kontakt: + 387 51 965 500

Online prodavnica