Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od youtubea se može itekako dobro živjeti, a može i od onih klipova što klix vazda postavlja što moramo prvo reklamu pregledat pa onda klip. E pošto ne želim da klix od mene živi, ne gledam klipove koje postavljaju.
Ti si chetnik
Nisi ni probo a nešto pričaš..
Bice dobro ako mu lijecenje pacijenata ne postane hobi!
Ni ja ne gledam te klipove,ali razumijem kako se nekome mogu svidjati.Nije poenta u tome sto se samo gleda kako neko igra,nego i u onome sto prica i nacin na koji dozivljava to sto igra.A evo jos jedab primjer,bilijar i pikado..oni su poprilicno popularni u americi na tvu iako meni potpuna glupost..
Tip je premocan, crknite pederi hejterski!!!!!
A Bake i 100000 subova nista? A jaranikoo?
Svaka ceast Edine, ne obracaj paznju na negativne komentare. Znam tacno koliki je trud potreban da se dodje do tolikog broja pretplatnika, moj sin koji ima 19 godina i takodje treba da pocne studirati medicinu, zivi u Stockholmu, prije dvije godine je dostigao nekih 70 hiljada. Sada ga to vise ne zanima. Skroz je nevazno da li su u pitanju djecije igrice ili nesto drugo, vazno je da se radi temeljito i ispravno. I dakako, jedan student medicine u Bosni moze sasvim sigurno pristojno da zivi od tog hobija. Inace, prosjecna zarada je oko 2 dolara na 1 000 pregleda. Samo naprijed.
Hvala puno divni ste!
I ako dozvolis, jedan mali savjet, mada ja vjerujem da ti to znas; sve sto posudjujes od drugih i publiciras na svom kanalu (igrice, tudju muziku...) pobrini se da uvijek imas pristanak od te osobe da to objavis. U slucaju problema sa YouTube, vrlo je vazno da imas dokaz da je ta osoba pristala na objavljivanje... Jos jednom sve najbolje.
Brzo napreduje , sto jest jest
klix komentatori sasvim sigurno mogu bolje.
vat d fak iz dis???
kad moze svaki americki seljo snimati i zaradjivati sto ne bi mogao i neko nas, sta fali, ako hocete gledajte ako necete utrni ga brate..uostalom i moja djeca su onomad trazila kako da predju neki nivo leggo igrice pa su trazili po you tube-u..a za nas metuzaleme naravno da nije interesantno:)
Ne mogu da vjerujem da ovo neko gleda.
OK.Vi nemozete da vjerujete da neko ovo gleda.Evo ja nemogu da vjerujem kako vi mozete da gledate one gluposti Goli Zivot,Dnevnik 2,...Smirite malo zivcee.
To sto mi gledamo dnevnike i ostale emisije informativnog i edukativnog karaktera je nesto informativno i poucno, nesto na cemu rade stotine skolovanih radnika, priznajem da sam prilikom prekucavanja neke video igre nekoliko puta pregledavao i trazio nacin kako preci taj nivo u igri ali ovo uz farme, parove i emisije slicnog karaktera ubija moju inteligenciju, stvarno ne mogu biti glup da pratim osobu koja je intelektualno na manjem nivou od mene, uvjek sam se trudio da nesto naucim, realno gledajuci ovo, covjek samo moze zaglupiti.
Ne mogu da skontam jesi li vise seljak ili si vise glup. Ko tebe gleda sunce mu hebem?
Svaka cast brate, ja sam isto mislio raditi, ali mi je komp slab za igre:)
Samo gari prijatelju, ne osvrći se na hejtere.
koji debil moras biti da gledas kako neko drugi igra igrica???
Pa vidite to je nekome zabavno.Vi gledate neke gluposti.Politika ja neznam kako to mozete slusati.Kad vam nevalja blatite svu politiku ali opt gledate.Smirite malo.
ovaj kakanj samo dobre vijesti
Plitko je ovo
mislim da je zarada na youtube izmedju 1-3 dolara po 1000 pregleda... tako da je on za 21 milion dosadasnjih pregleda itekako dobro zaradio...
Ja sam na 85000 pregleda dobio 12 dolara pa ti gledaj
adsanse reklame se placaju izmedju jednog do 3 dolara po 1000 pregleda kolega.... vecu zaradu omogucavaju im direktni sponzori ili recimo ili recimo reklame na kanalu koje izravno vode do amazona i slicnih portala... dodatno za svaki klik na tu reklamu te mogucu povezanost sa kupljenim produktom dobiju proviziju isl. znaci, nije tako lose "sabane" a objasni mi kako je moguce da najbolje placeni youtube-eri zaradjuju za izmedju 1 i 2 miliona dolara godisnje??