Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da blokira i Srbijanske da se odmorimo ko ljudi. Na YT svako moze biti novinar jbte. Kada pogledam samo onaj Balkan info i naslove koji se ponavljaju godinama tipa reptili vladaju zemljom i pocinje rat svake sekunde dodje mi da povratim.
Чиста западна *демократија* и *слобода мишљења* на дјелу!
Zapadni svijet je upao u krizu zvani S. Koreja. Povratka nema.
Đe je baka prase?
samo telegram ko hoće ovo da prati ali ne bih preporučio, pravi užas hebo sve ratove šta je ovo.
ono što sam gledao na telegramu, znači snimci s terena hororor,. razvaljuju ih rusi avijacijom i vbr-ovima da travka ne ostane. kako je iko živ nije mi jasno.
neda zapad ni riječi od biološkim laboratorijama u ukrajini. čak je savjet sigurnosti raspravljali o tome a klix samo drži vodu nacistima.
ima lik Rus, svaki 4h objavljuje karte Jurij nešto svaki video 4 miliona pregleda. samo vojno stanje nema propagande.
jurij podolka
rusija je svijet za sebe zaboli njih za youtube.
kažu priprema se i napad iz bjeloriusije.
ma rusi su na telegramu, upravo gledam stotine hiljada raketa oko grada Nikolaev to ko preživi pričat će.
zašto daj da vidimo u drugu stranu.