Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šovinistima, fašistima, nacistima i ostaloj desničarskoj ljudskoj otpadi oduzeti javni prostor, te ih medijski, društveno i politički izolirati!
Po broju dislajkova ćete vidjet koji je intenzitet motanja Srba i Hrvata na ovom portalu.
to su i nacisti radili a i komunisti. Gusili sve ideje koje se ne slazu sa njima. Slijep je onaj koji ne vidi hipokritizam.
@LoedDuna Evo balavce, zivis u drzavi u kojoj je etnonacionalizom na maksimumu. Pa reci nam, kako su te divne ideje drustveno korisne. Ja bih prije rekao da je to prodavanje magle neukoj stoci koja krivi sve osim sebe za vlastite neuspjehe dok je zatrovana neracionalnom mrznjom prema svemu.
A ljevicarske ideje ?
Hahah jesu se pomamili ovi domaci fašisti. Thompson i Baja Mali Knindza pred brisanjem.
šta ćemo sa levatima
Thompson bi znači trebao dobiti deložaciju sa YouTub
Nadamo se da na YouTub neće moci biti reklama od HDZ BiH i SDA
a sta je sa staljinistickim ekstremistima?
Klasična cenzura
demokratija na papiru
Licno sam protiv desnicarskih ideja, al sam isto tako protiv cenzure.
Ahahahhahaha licemjerje bez granica. Uklonit ce desnicarske kanale kad su izbori u vecini zemalja prosli...
Šta nas boli qurac,imamo mi kliks?
To su TI cuvari misljenja i Govora
Lijevi ekstremisti i lijevi populisti... Soroš u akciji
Ti isti fasisti ti ne bi dopustili da zivis kako hoces a ni da govoris sto hoces, a isto tako placu kad im netko zabrani da govore protiv slobode govora. Apsurdno a? Zato nije isto usutkat fasistu i usutkat slobodu govora. Otkad je laz, mrznja i neznanje dobilo ista prava kao pravda i sloboda?
gdje ce sada ustase cetnici i balije ostavljati svoje uradke