Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da postoji na ig opcija dislike vjerujem da bi imali mnogo manje influencerki sa brkovima
po toj logici, treba onda i lajkove skloniti, zar ne?
Bas ce ima pomoci da imaju uvid ako je sranje sadrzaj da nastave sa sranjem
Odvratna platforma.
Onda će se Vučić prebaciti sa Twittera na Youtube. On koristi samo one koje nemaju dislike
Hahahahahahahha
Komentare, lajkove i dislajkove, reklame, i ostale bespotrebne dijelove stranica je lahko sakriti i od strane vas samih, ne samo na YouTube, nego i na svim ostalim poput klix. Instalirate ekstenziju uBlock origin ili sličnu, i odaberete element picker, i izaberete element koji vam se ne sviđa. Npr dodavanjem filtera ##.pb-5.pt-5.top-16.sticky u uBlock origin My filters tab uklanja podatke o autoru, shareovima i komentarima sa gornje lijeve strane Klix artikla.
Kad i klix to uradi
SVI ČEMO SE SNIMAT
Ne znam kada sam zadnji put obratio paznju na te vjestacke "lajkove" i "dislajkove", jednostavno vjerujem svom ukusu
Najbolja dva kanala PoliceActivity i ActiveSelfProtection, ovaj prvi pokazuje kako cajci svaki dan masovno šalju ljude na drugi svijet, a drugi kako da se odbranite od krimosa
Daj dislajk na komentar
e top