Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda rupa bili!
Vjerovatno si rodjen 2003. - yahoo je nekad bio gigant koji je pruzao usluge pretrage dok google nije postojao... mail si imao na yahoo ili mycity ili aol - gigant kojeg je pregazilo vrijeme :))
@testertestni1 sto se tice godista ,pamtim dos,unix te same pocekte os-a. a sad da te pitam sledece.po tebi ispade ako su medju pionirima da nisu rupe?zelim da kazem da je vise no sramota da kompanija sa tkavom tradicijom nije napravila apsolutno nikakvog pomaka u odnosu na konkurneciju da te su ih svi ,al ama bas svi noviji pretazivaci ili ti servisi prestigli u svim aspektima.pa zar nisu rupe?od stare slave se ne zivi.dalje kad spomenes google ustani ,stani mirno i salutiraj.
Hakere treba vješati
Hakuj me care,....znaj da je volim,...za nju bi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooo sveeeee....!!!