BH Telecom ponuda
18

Xiaomi Redmi 13C je kvalitet po vrhunskoj cijeni: Ovo su njegove performanse

Xiaomi Redmi 13C
Xiaomi Redmi 13C
Za one koji žele kvalitetne performanse po vrhunskoj cijeni, Xiaomi je predstavio Redmi 13C.

Ovaj uređaj nudi praktičnost koja odgovara svakodnevnim potrebama korisnika po cijeni koja neće opteretiti vaš budžet.

Dizajn i ergonomija

Xiaomi Redmi 13C dolazi s čvrstim okvirom i velikim 6.74-inčnim IPS LCD zaslonom, što ga čini idealnim za uživanjem u foto i video sadržaju i obavljanje svakodnevnih zadataka. Xiaomi Redmi 13C dolazi s 3.5mm audio jackom, dodatkom za memorijske kartice i podrškom za dva nano SIM-a. Čitač otisaka nalazi se na bočnoj Power tipki, dok su zvučnik i USB C port smješteni na dnu uređaja. Stražnji dio ima tri objektiva kamere i LED flash. Unatoč svojoj veličini i masi od oko 200g, uređaj je savršeno izbalansiran za jednostavno rukovanje.

Zaslon

HD+ IPS LCD zaslon dijagonale 6.74 inča omogućava čist prikaz sadržaja uz 90Hz frekvenciju osvježavanja, što rezultira veoma ugodnim animacijama i jako živopisnim bojama.

Kamere

Redmi 13C ima četiri kamere, uključujući 50 MP primarnu kameru za snimanje jasnih fotografija u većini uvjeta osvjetljenja. Selfie kamera od 8 MP omogućava visokokvalitetne autoportrete i videozapise.

Performanse i sistem

S Helio G85 čipom, 6 GB RAM-a i 128 GB memorije za pohranu podataka, Xiaomi Redmi 13C pruža performanse za jednostavno izvršavanje svakodnevnih zadatka. S HyperOS-om, MIUI 14 i Androidom 13, pruža izuzetno fluidno iskustvo korištenja.

Baterija i druge informacije

S baterijom kapaciteta 5000 mAh i podrškom za 18W punjenje, Xiaomi Redmi 13C omogućava dugotrajnu upotrebu. Xiaomi Redmi 13C pruža pouzdano iskustvo korištenja uz pristupačnu cijenu. Za one koji traže kvalitetne performanse bez velikog finansijskog opterećenja, Xiaomi Redmi 13C može biti savršen izbor.

Ovaj telefon dostupan je na svim prodajnim mjestima BH Telecoma kao i na njihovom webshopu.