Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xiaomi vec 3 godine koristim. oko 5 6 modela. nikad nista ama bas nista mi se nije pokvarilo... za mene broj 1
Nije sve u tim pikselima. Ovo je više marketing trik gdje ljudi koji nisu toliko upućeni cé pomislit da više piksela označava kvalitetniju sliku. Radije imati manje piksela a bolji senzor i post processing fotografije.
Rade zajedno sa Samsungom.
I opet će praviti lošije fotogafije od fotoaparata sa 20 mpx
Rade zajedno sa Samsungom.
Dok ti u Samsungovoj/Apple-ovoj cijeni platis bilborde po cijelom svijetu, reklame po cijelom svijetu i medije, reklame po stadionima, reklame na dresovima raznih sportskih klubova, dok platis sponzorisanje pojedinaca dobijes cijenu od 2000+ KM a realna cijena za isti model je vise i nego duplo manja. Xiaomi ce biti top 1 za dvije godine.
Pa dobro, al ove senzore rade zajedno sa Samsungom
Giganti.