Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se ovo događa u Americi. Njihova djeca rade na zanimljivim stvarima, salju rakete u svemir, razvijaju AI, a sta rade glupi slaveni? Ubijaju se po vujkebinama u Donbasu.
Razvijaju i kinezi. Ameri i kinezi rade na razvoju novih tehnologija. Ostatak svijeta su samo konzumenti koji vise na ig i tik toku
Ovaj clanak napisao chat gpt hahahahaha
Sigurno je CHAPT aga onaj prevarant sto je nudio nepostojece apartmane u Sarajevu.
AI je donio ogroman izvor prihoda za mnoge, toliko ima nacina da zivite od Chatgpt... Sretno svima
Starom sam stavio precicu na display Chatgpt,ovdje reko pitaj sve sta te zanima,lik odmah odgovara.Gledam sta je sve pitao,valjda ga ne blokira.
džaba sva inteligencija kad je sistem glup, zamisli ba djeca 2024. razbijaju glavu u ŝkolama sa matematikom npr. kao da je 1924. a ne da svako dijete ima pametni telefon i rezultate dobije za 5 sekundi.. zar nije bolje izbaciti taj predmet (samo osnono naučiti (+-×÷) i jedan dodatni strani jezik u ŝkolstvo ubaciti ?
ChatGPT je odlicna stvar ko je zna pametno koristiti....ispravljanje gramaticki gresaka, prevodi itd...
KI ce nam doci glave - samo je pitanje vremena...
Al ono fakat !.
Da, vrhunac. Dvije pismene vjezbe za djete napisao i dobio 5,dvije pjesmice za djecu zavrsile u knjigama. Stid me,ali