Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu čitavu diviziju Amazona vodi diplomac sarajevskog ETF-a Nedzad Curic - aferim... Evo izjave u vezi sarajdnje sa BMW-om: http://www.businesswire.com/news/home/20170927006208/en/Amazon-BMW-Bring-Alexa-Road
Evo je ženo jedna što je gora od tebe, melje li melje
CD Ajncccccccccc!!!!!
Stizemo svemirske filmove lagano
da je zaduzit ovakvu limuzinu ima asistentica na pretek , u voznji upadaju ko kaskaderi
@hrdonja Zvoni meni proslw subote telefon e znas koje reko ne znam posjeti me. E bio si sa nama za stolom prosli puta. Da i? Pa eto trazimo nekoga sa kome bi mogle doci u disko. Reko uzmes kceri taxi i dodjes a ja vas cekam. I lagano blok dobijem. Eto gdje mi zivimo. Ma nekad mi je drago kad nemam para matere mi moje. Uvidim realnost, nemam onda glumaca oko sebe.
A šta ćemo za muslimane? Kako će se njima zvati ova teta? :) :) :)
u saudiskoj arabiji ce palit ova auta jer su katolicka a ne islamska hahahaha
alexa.... pust'der mi onu moju (mara i lole "soferske muke")!
alexa.... deder mi onu moju (mara i lole "soferske muke") odvrni!
Ništa bez Sirrijke.
Zamislite svi GPS sa krmećim glasom Milorada Dodika...
jedna za ustasko trziste "Kobilinda"
Kasnije će napraviti jednu za arapsko tržište. Zvaće se Zubejda.