Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas putevi usred glavnog grada kao negdje na selu. Rupčage, iskrivljenja, udubljenja koja i kamioni zaobilze a nikoga nije briga. Ulica Kotromanića katastrofa, Safeta Zajke isto. Ulicom Ive Andrića ne smiješ više od 30km/h jer će ti točkovi otpasti skupa sa ležajevima. Svaki pružni prelaz kao veliki ležeći policajac - servisi trljaju ruke a mi budale plaćamo akcize.
Da upravo tako a oni naplacuju akcize i uzimaju poreze za puteve. A jesmo mi hjvani pa se nebunimo.
Usrani asfalt lol
Kod nas ceste prave od starog plazma keksa,par kisa i vozdra
Joj ovaj ZE ministre. Šta kažeš na ovo jesi li usavršio pelene?
Meni se cini da su i kod nas ceste od pelena
Plaćaju li se akcize, na pelene???
De bolan ohladi, ako nemas za akciza onda auto nije za tebe....
Ja ceste i govana....
Gdje se nalazi magistralni put Ratka Mladića? Hahahah
Ima kod mene pelena mali sere ko veliki.Violet br3 pelena trosi sedmicno 104 pelen hladno.Ocekujem povecanje proizvodnje za koji mjesec abd.
Ako treba da vam posaljem mozete odmah autoput odradit sa 3 trake
Autostrada pakla i pampersa
Imam i ja stare gaće, mogu vam prodati
Zato je situacija u Bosni takva kakva jeste-nema djece nema puteva