Roditelji im pomogli napraviti profil
0
Uprkos zabrani, mlađi od 13 godina i dalje koriste Facebook
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ljepsi raspusti bili prije, igras lopte po citav dan, kosarku, vozili biciklo, kosarke, ganje, zmire, nema cega nismo, cak i kad dodje zima, malo se zezat u snijegu, pa malo play station-a navece i tako, a sad......
A dok si se (. )( .) ti okreco oko klikera tvoji su roditelji radili nesto pametnije i tebi govorili \"da imas klikere u glavi ne bi se igro sa klikerima\".
...e moj ti, u naše vrijeme smo se igrali klikera i žmire, pa nam lijepo bilo, danas mali retardi idu drugim pravcima..... :(
ma moj sin je haker......koliko sam se ovih idiotskih konstatacija naslusao-ccccc......
Je*o tog roditelja koji svom desetogodisnjem djetetu napravi FB profil kako bi ono moglo stavljati svoje polu*ole slike na mjesto gdje vrebaju toliki pe*ofili.. U kakvom mi svijetu zivimo, boze da nas sacuva..
Zao mi je sto danas djecu zatupljuju internetom,zar nije ljepse da prozive djetinjstvo ispred kuce igrajuci se s rajom.Jos kad vidim curice od 12 godina kakve dr.oljaste slike stavljaju povraca mi se..
ja imam 23 godine, imam facebook profil, ali nemam s kim da se dopisujem.
sta se cudite cijeli komsiluk mi nema 10 godina a svi na fb