Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto nisi pare uzo grom te nespalio
upravu si treba sacekati jos deset godina onda nista nece imati vrijednost kao ovo
Ja ga podrzavam kolko god glupo zvucalo. Mada 3 milijarde mu je moglo ostat i pra pra praunucima,al et.
pokajaces se ti ne brini :)
Nasle Bosnje pamet prosipat', vi sve najbolje znate
@depresivan kako su pronicljiv, srce slatko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj klitorise tacka ba
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
gdje da ga upoznam???
yebo 3 milijarde, glaj nogu ispod texta!!!
Yebo facebook.Od govana se pita ne moze praviti
Nas me zanima koji je osjecaj imati 3 milijarde a koji imati 6 milijardi... kakva je tu razlika, pa ne mozes potrositi sve ni za 3 zivota, zapravo mozes ako si pohlepni idiot.
zna znanje !
bolan prodaj snapchat kupi sebi ljepsi dzemper
''Uživamo u tome da smo nezavisna kompanija", Pa bolan kad imaš tri milijarde dolara u džepu onda si neovisan u narednih 1000 godina.
Jesi glup lik u pm!
pukosi brate nema te ovo sto vidim budala si. :)
I Zuckerberg je odbio milijardu za facebook od yahoo-a, nije on glup dice on to na 5 milijardi najmanje.
kako glupa aplikacija,kao da danas u eri vrhunca tehnologije nesto na netu moze ostati anonimno i "samounistivo"..
Pa eto, ta "glupost" vrijedi 3 mild.$
kad je samo klinci i napaljene nimfomanke koriste za slanje golih slika..
nogem zadrhtale jes ljep pravo ljep djeko necte vise hocu ovog spigla
hoces ti karinu moju
more more al ako je preko 20 cm i nije mehak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Razlika između zapadnog gledanja stvari i nas Balkanaca je ta što mi sve gledamo da nam odmah bude sve tu. Zapadnjaci gledaju malo dalje u budućnost, imaju viziju. Kao što reče Spiegel, danas vrijedi 3 mlrd, a naredne godine ko zna koliko više. Vizija, ljudi, vizija. Ključ uspjeha.
bosnjo nije trkac na duge staze...
Iskreno ne znam koliko je ovaj Snapchat dobar. Samo stvara pogodno tlo za izbacivanje frustracije ove omladine. Zasto ne poslati, prijetecu poruku, poruku punu mrznje nekome i sl. ionako za par sekundi nece postojati zapis o slanju iste!! o.O Pa zar onaj ask.fm nije dovoljna glupost?!