Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bizarno je,da covjek posudjuje za djenazu koja se mora obaviti.Nisam siguran da li je bizarnije posudjivanje u tu svrhu ili sami obred koji uslovljava posjedovanje novca?Malo sam tuzan po tom pitanju.
ko je uopće rekao da će se koristiti za dženazu... sahrana i dženaza nisu isto... na sahrani bace te u rupu ko cuku a dženaza je namaz koji se mora obaviti muslimanu vjerniku.
@macak mali To sam maloprije na drugoj temi isto konstatovao. To je sramota.
Hodze i popovi na aparatima
ali bukvalno
Robot pita: HOćemo li mu halaliti?
Bolje i ovaj robot, pa da bude sve standardizovano i da traje gotovo isto, nego kod nas - primjer muslimana. Jedan efendija drži govor po sat vremena a neki drugi završi za 5 minuta. To nema veze s vezom!
Može kod budista svakako i da oept bude ispravno. Čak budizam ne isključuje i pripadnost nekoj drugoj vjeri.
Ovo ce dovesti do sloma vjerskih zajednica, kad nema para nema ni biznisa ni politike . Sad ce patrijarsi, biskupi i efendije proglasiti ovo bogohuljenjem, haramom i smrtnim grijehom
Roboefendija
Pop A1
Ovaj ne uzima lovu!?
Uskoro ce svaka bogomolja imati autopilota....super...
Ja mu halalit necu!
Bizarno poput onih digitalnih nadgrobnih spomenika 😲
Čudi me samo kako bi robot zamijenio kačavendu😂😂😂😂😂
Ubrzo prosvjedi hodža, svećenika, popova i rabina da se ne slažu jer su izgubili posao
Funeral & Cemetery Show, jbt. pa, tu je lova...