Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati širom svijeta , sve bogatiji a bijedi anketiranje dal koriste društvene mreže koje ih pumpaju adrenalinom a bogate milijardere na njihovim jahtama.
@Afrlm Nisi skontao... U razvijenim drzavama se rodni list vadi preko interneta (u najgoroj situaciji preko telefona) Skoro sva drzavna i komunalna birokratija se obavlja preko kompjutera i interneta. Tako se i racuni placaju. Cak se u pojedinim drzavama (skandinavija) naplacuje ekstra ako ces da ti salju papirni racun i platis ekstra ako ga placas na salteru... A drustvene mreze su nesto drugo... Kompjuteri i digitalizacija se mogu koristiti u dobre svrhe i da olaksaju zivot gradjanima...
kad bi upotreba Facebooka i Zadruge bila IT tehnologija mi bi bili prvaci u tehnologiji.
Ajde valjda to neće ugroziti Bošnjake
Pripreme za čipovanje
ne moze IT biti IT tehnologija, jer sama skracenica ima u sebi tu rijec. Informaciona Tehnologija tehnologija... ccc
Pa pa kako kako ne može ne može??
Od tih 8165 može biti 8000 koji ništa ne koriste. Ja jake ankete jbt...
IT akademija samo kradja para od naroda, da je kako treba drzava zatvorili bi ih. Milione zaradjuju, a nema zaposlenja sa znanjem iz IT akademije! 100% istina!
U SDA ne znaju digitrona upaliti a mi u SDP-u koristimo nano tehnologije, teleport, vremenske masine. Svi zivimo u 1970tim gledamo Tita na tv-u, imamo besplatno skolstvo, zdravstvo, stampamo dinare, vozimo auta na par nepar, sta fali malo inflacije dinara, divimo se srpskim komunistima kako zahtjevaju da JNA u krvi ugusi proteste studenata na Kosovu. Sve je to vremenska masina i napredna IT tehnologija omogucila
Mene su zivkali jedno 500 puta za nekakvu anketu da li ste za da bih pristupa EU.. Bokte utusise vise...
@TriarchMezopotamija Nisam za EU cisto da se zna... Bolja je nasa balkanska unija sa HR, Srbija, BiH, CG... Da se nije desio nesretni rat danas bi Jugoslavija bila 20 puta jaca od EU !
Zasto vas to zanima? Svi koji imaju internet, komentiraju na klix-u. Ne trebate zvati telefonski. Tko ne komentira znaci da nema neta. Kakva su vam ocekivanja, da koriste ili ne koriste. Ako ne koriste jer nemaju neta, compa itd. hocete li im do irati da imaju ili cete samo objavit clanak kako je natod sirotinja u postotku?
Od imgormatičke pismenosti sam najjači u komentarima na klixu