Stigle i nove staze
5

Toyota AE86 i još četiri automobila dio updatea za igru Gran Turismo Sport

Klix.ba
Popularna Sonyjeva igra Gran Turismo je skupila ogroman broj fanova otkako se pojavila prije gotovo dva desetljeća, a njena najnovija verzija u seriji Gran Turismo Sport je stigla na konzolu PlayStation 4 prije 18 mjeseci. Update stiže redovno pa su igrači dobili nešto novo.

Developer igre Polyphony Digital periodično osvježava igru novim dodacima, a sada su igrači dobili pet novih auztomobila kao i nove utrke.

Ovog puta se ponudi automobila pridružila Toyota Sprinter Trueno AE86, izuzetno važan automobil za entuzijaste koji vole japanske četverotočkaše kao što je slučaj s ljubiteljima američkih automobila kada je riječ o Chevyju Bel Air iz 1957. godine te Fordovom Mustangu i 1964. godine.

Dio updatea je Honda Fit Hybrid iz 2014. godine, trkaći Porsche 962C iz 1988. godine, dok će ljubitelji njemačkih automobila uživati u Audiju TT iz 2003. godine.

Tu je i Renault R8 Gordini (1966) koji bi trebao biti zabavan na kraćim i užim stazama. Update donosi dvije nove runde trkaće serije Competition de France.

Porsche 962C se može koristiti u novim Group 1 Cup utrkama, dok Audi TT može biti korišten za nove Tourist Trophy utrke.