Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja daska za narezat sudzuka.
Sad ce paćenici dići kredit za ovo, a na računu ima za prozvat i u džepu kerma i po za fuka 😂
Za slicne novce bih radije uzeo HP Elite X3 sa display dock-om. Uredjaj koji je zaista korisniji od obicnog telefona i sa kojim se moze iskoristiti napucan hardver. Nadam se da ce uskoro biti dostupan i u BiH.
Jehbo ih telefoni. Dajte aplikacija i igara, na play store se vrti jedno to isto. Kakve im fajde tolko rama i procesora kada fifu 2016 vrte i samsungi s4 s5
The Verge jedan od najuticajnijih tech-magazina? Smijesno...
I dokle misle tako uvećavati telefone!?....valjda dok ekran ne bude veličine prozorskog stakla.
Cijena 700 eura i za 2 godine dobijes za njega 150 eura.Iphone ce kostat 800 eura ,ali za 2 godine ces dobiti za njega 350 eura?? Pametnom dosta
sa cijenom si upravu. nazalost ovakav iphone ne mozes dobit. note 3,4,7 nema konkurencije sto se tice spen alata.
Stavis iphone pored note 7 i tek tada vidis kakvu skalameriju imas. Stvari se kupuju da bi u njima uzivao a ne da bi ih skuplje prodao, mada su te razlike neznatne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
imam note 4 skoro 2 godine. jes note 7 dobar ali a) zao mi para b) nije toliki upgrade note 7 u odnosu na note 4. ipak se radi samo o dvije generacije novijem telefonu (note 6 su preskocili) a note 5 nije bio u evropi nikad u prodaji. tako da se radi o skoro pa nasljedniku. i opet jes on dobar ali radije cu sacekat na note 8-9 ili kad pojeftini. p.s. kod nas ako se naruci note 7 dobijes i one naocale za 3d sranja.
Note 7 ti je isti S7 Edge sa S Pen-om. Isti hardver, isto sve. Samo 5.7 incha.
@Osvetnik iz tame nije isti skroz u dlaku ali to samo dokazuje da ne treba mijenjat mobitel 2 god. star za koji sam izvalio 700 eura. ne znam zasto je 12 MPx na note 7 a na mom 16 Mpx.
odmah prva rijec i lapsus. cuj fablet, hahahahha. PHABLET (smart Phone + tablet)
i jos cuj blotver nabijem vas u pismenost Vuka Karadzica pa 2016 je godina.
ma nista, to je za sminkere
Kad ga nastancaju dovoljno valjda ce biti jeftiniji.
Phablet*