Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi... Lupate gluposti. Ovo je jedan od najboljih telefona i najboljih kamera na telefonu u 2020. Iako postoje alternative za skoro sve aplikacije koje nedostaju, dovoljno je 5 minuta da naknadno sami instalirate sve Google servise i da vam telefon radi kao i svi drugi. Velika hajka se digla upravo zato sto su ljudi nesposobni za bilo sta osim onoga sto im se servira.
@ey_boss pa zasto bi se ja zayebavao da nesto sam instalisem i hoce nece, plus iskesiram 2000 KM ... zasto? za te pare ima jednako dobrih ako ne i bolji telefona
@atobito1 Fula im je sto nisu stavili nizu cijenu, ne mogu se oslanjati na svoj neki app store, nisu oni gigant kao Apple. Ali o takvom rezonu ja i pricam, radi 5 minuta banalnog posla odbacit ces mozda najbolji telefon trenutno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebeš ovu temu! Daj nešto o Hrvatskoj-nije bilo ništa o njoj već 20 minuta
Najjaci mob na trzistu
IPhone zakon, skup jest, al jbg, neboli te glava i miran si najmanje 5 god!
@Lajk-Nelajk kamera nula za tu cijenu
Huawei je poput Hyundaija, fino izgleda i tu se prica zavrsava.
@gigglessmoke Iphone=ford
Mislim da trebaš bit baš velika budala da bi kupio ovaj mobitel. Bez google ima puno boljih foto aparata za puno manje para
Bez play storea nije konkurentan, a kinezi opet nabili cijenu kao da je telefonon sve regularno. Kamera je dobra al dzaba kad aplikacije moras traziti iz nekih lijevih izvora ko neki ilegalac.
Cuj nema google play-nema problema.
ma samo samsung s10
Moj Siemens ima pixela ko sijalica od 75W i ja opet zadovoljan.
Rusija i Kina nedozvoljavaju da pomoć stigne ljudima u Sriji, sve bojkotuju. A sad Huawei
@Gelecek Hhahahhahab pomoc u expozivu
Zanimljivo, ako autor fotografise dobijeni telefon, moze li nam reci CIME GA FOTOGRAFISE? Samsung s20Ultra? Sumnjam da su poslovicno skrti Kinezi dali dva P40pro pa da jednim fotka, a drugog fotka
@KulinBan72 Zasto je to uopste bitno svega ti? Pa naravno da ce ti uslikati mobitel koji ti promovise ovdje, nebitno cim, moze i digitronom.
I dalje postoje fotoaparati, ako ti ta cinjenica nije bila poznata
Jos malo pa kao iphone 11 pro max
Nije bas da nema problema, ima na youtube jedan lik testira, vecina radi aplikacija al ima i problemcica
Nista vise kinesko. Treba to sve bojkotovati