Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze bit, al je Nokia 3310 najbolji telefon u istoriji telefona i univerzuma
A niko ne govori o mjesecnoj pretplati za ovo govno ili bilo koje drugo govno slicno ovome! Nema te stvari na planeti na koju se vise bacaju pare od ovih \"pametnih\" telefona!
Nokia N8 Kamera je bolesno dobra, zaboravio sam kako se koristi foto aparat. Podrzava sve moguce frekvencije na planeti i sire, vise nego previse za jedan telefon... iPhone je jedno obicno preseravanje, prisloni ga na mokru kozu govno se restartuje (antena mu vanjski okvir) Da ga ne daju na 36 rata po americi i evropi, kurcinu bi ga iko uzo!!! Samsung je ko beton, al nokia je nokia... jedini koji prave telefone da nam olaksaju komunikaciju, da traju dok se ne zasitimo..., a ne ko ostale pizde gdje svaki mjesec moras unaprijediti softver, kupiti koje sranje iz njihove \"prodavnice\"... Nokia do Tokia :-)
Galaxy S2 definitivno... mani se Nokie N8... Symbian je zastarjeli sistem... pa i Nokia ga sam lagano dobacuje. A ovi sto blate Android, nemaju pojma kakav je to mocan OS... da, trazi vise hardverskih resursa od iOS-a... ali je i toliko bolji i zanimljiviji, da je to neopisivo. A upravo S2 ima dovoljno snage i RAM-a da pokrece Android savrseno. Uzmi njega, neces se pokajati.
meni kao informaticaru i bivsem iphone korisniku nekako bude krivo kad se ova stvarcica naziva telefonom . Ovo je nesto ne opisivo djepni racunar tablet itd nikako telefon ..
Postoje dvije verzije Galaxy SII. Jedna ima 1,5 GHZ dual core procesor a druga 1,2 GHZ dual core. Ovo gore sto oni opisuju je Galaxy S, zastarjela verzija.
Koliko li je Samsung platio ovom casopisu da proglase Galaxy najboljim ? Svi zele bar kroz medije da sruse Apple, al dzaba im...Prodaja sama po sebi govori sta je bolje (:
HTC-u ne može niko prismrdit, ali bukvalno znači!
galaxy moj slatki mali :) evo ga pored mene, spava ... hoće da me probudi na pos\'o ujutro :) laku noć :)
ja sam nokia/symbian fan, tako da bi se ja odlucio za N8, jer je symbian jednostavan, nije zahtjevan os, izasao anna update koji je dosta toga popravio symbian, sad uskoro aBd izlazi belle update, koji donosi novi interfejs :D ja nisam fan android os.a, tako da galaxy s2 i kad bi kupovao nekako 4.3 incha je previse za moj ukus, meni je do 4 incha taman, a SE arc nekako telefon nije naj optimiziran, primjeti se lag pri radu, i vecina potvrdjuje, a i na yt mozes pogledati viedoa, neki kazu da je i slaba podrska SE androidu, ali sve je to do tebe kako se tebi koji svidja, svako ima svoj ukus
uzecu ga do kraja godine ako bog da,valjda ce biti nesto jeftiniji...dvoumim se izmedju xperia arc,N8 ili galaxy s2.....stavi predlazete?
Zato i ja imama Galaxy S2 jer i jeste najbolji...
kako ce bitit iphone 4 biti nagradjen za najbolji telefon 2011 kada je on proizvede 2010 godine !
ocekivano, najbolji smartphone na trzistu ubjedljivo.
Zato ja i imam Galaxy SII
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !