Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovem jucer zeljeznicku stanicu. Reko je li imate medjunarodne linije ?! Kaze nazalost nemamo, ali imamo redovne linije do Kaknja, Zenice i Doboja ... Mene neka tuga u tom momentu obuzela da nisam znao sta da kazem, samo sam spustio slusalicu i vjerujte da me neka bol u dushi uzela zbog toga da ne postoji ni jedna medjunarodna veza .... ne mogu vishe ni pisati..
abd .. jednog dana, odo i ja živjeti u ovakvoj normalnoj zemlji .. zaboraviti i jezik i sve što sam ovde vidio, uglavnom ružno .. na lijepo se lahko navići
@zbrojovka Idi sto prije I ja sam otiso cim sam 18 napunio
@Laniakea .. moj jaro, ja sam svoj 18ti proslavio još prije ovog posljednjeg rata .. ali iz iskustva znam da nikad nije kasno
'Jesu li ti narandžasti konstitutivni uopšte? Ne možemo mi tek tako uvoditi sisteme obnovljivih izvora energije ako to VRIJEĐA nečije vitalne nacionalne interese.Mi smo zemlja koja je "tek" izašla iz rata? Pa ne može to tek tako odmah!Moramo da zamolimo Svjetsku banku i MMF da nam samo još jednom daju 15 milijardi eura kredita da možemo isplatiti plate u JAVNOM SEKTORU / BUDŽETARIMA i eventualno zaposliti još jedno 70 000 na budžet PA TEK ONDA MOŽEMO o nekim uštedama ;))
Skupljaju prdez pa ga recikliraju.
Kod nas vozovi idu na propuh kroz budzet!
Vozovi u BiH uopste se ne krecu pa makar i na paru.
kapa dole
Allaše drogi. Kako honi hovo sve hurade a da ni hodže nijesu pošteno ćuli, a vala ni iftarili na otvorenom.
lahko je tamo kad puše vjetar nema nigdje brda, haj u nas da puhne.
To je zato što nemaju ćumura
Ne mozemo mi to, bio bi nam propuh.
Čuj na struju? Jesu glupi, mi naše tjeramo na ćumur. Mi smo pametni, nema dalje.
Sami Radeljash i Majkicka bi kapacitetima svojih ispushnih plinova mogli potjerati najjace lokomotive!
Dok muslimani smatraju da je vjetar prdez od allaha. Eto koliko su oni i njihova vjera napredni.
puhni vjetre malo sa neretve, malo sa neretve mozda i u nas dodje to , ahahahah