Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nice
a kod mene i dalje Nokia N95
A svakome drugome korisniku Android sistema steka mob.
a gledaj sto nedaju rec:)
Ja sad ne znam da li sam i manjini ili vecini vise, posto je ovo samo za Android a ne za sve smartphones, ali ja imam obicni telefon stari, bez 'pameti' i bez kamere i bez interneta, samo mores sprehati, spikati, i ako hos mores poruku poslati, no i to izbjegavam. Ja sam stari vuk izgleda. Tradicionalan. Lisac. Lav. Dabar. Saran. Mislim jedna od tih zivotinja uglavnom, ili neka sasvim druga zivotinja ko zna.
Da i?
Pa samo kazem, da se nesto kaze, i prica. Tako je kako je. Ne rekoh ja da sam u pravu, nego kakva je situacija.
Šta ćeš, nemaju svi para i ukusa da koriste kvalitetne telefone koji se zovu iPhone, Windows Phone, BlackBerry. Google je teferić za široke narodne mase, kao i Čevljanovići Show, dok za Apple, Microsoft, odlazak među pismen svijet, ipak treba imati osjećaja.
gdje si pismeni kako si?
Ah, šta da ti kažem, ne volim izvikane stvari i "budi kao drugi" fenomen. Budi svoj. Pola vas je kupilo android zato što vam je neko rekao da to "svi koriste" i da "nema bolje", a nikakvu realnu prednost na njemu ne možete naći, osim tu relativnu da je jeftiniji. Većina nas telefon koristi za pozive, sms, malo interneta, fb, mail, uslikati koju sliku, možda se ponekad zabaviti nekom igricom... a zar to ne nude svi telefoni? A iPhone i Windows pri tome imaju puno ljepši interfejs, većinom kvalitetnije kamere, kvalitet poziva... U čemu je onda problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ti Kinezi vala vazda kontra svih ili nisu smart.
Imaju svoj OS tako da nisu bas ni glupi !