Pomen na Univerzitetu Stanford
0
Suze, smijeh i muzika na komemoraciji Steveu Jobsu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se, toliko velikih ljudi je otišlo bez većeg dizanja prašine, a o ovom tipu sedmicama bruji... Da je izmislio lijek za rak zaboravili bi ga nakon 7 dana... Aj sad pošteno, koliko vas zna ko je izmislio pencilin bez da zagooglate? E sad se malo zapitajte čime je zaslužio toliku pažnju.
Dokle vise ovih sranja o ovom covjeku? Cime je to zasluzio? Je li pomogao da svijet postane bolje mjesto? O pokojniku sve najljepse ali sto je previse, previse je...
Ispravili su to za Joan Baez
Ti voljela nikad nisi, samo bol si meni dala, dabogda i tebi bilo, kao meni sada.... U očima samo suze, u grlu mi stoji tuga, kada se opet sjetim tvoga imena.... Ornela, nama ljubav nije bila suđena, nikada, zaboravit neću tvoja milovanja....
bas me je stid na kakav portal izlazim... oh joan baez, stid me je
@ kreteni bila je ona, ali nisu oni
Joan Baez nije otpjevao vec otpjevala...mufljuzi jedni, ko sve radi kao novinar to je poezija...pa ako ste vec glupi, valjda znate proguglat\' ?! Pa ako nista trebate je znati jer je bila u jeku rata u Sarajevu.