Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači nije istina da se rak može soda bikarbonom izliječiti?
Znači nije istina da se rak može soda bikarbonom izliječiti?
stariji a narocito stariji dijasporci. to je kombinacija zatucanih i glupih i naivnih.
Subasic kaze pobjeda je za majke Srebrenice. hehehehe
Generacija 1953. i starije su mogli kroz citav zivot i do penzije samo sa diplomom srednje skole. Danas s tim ne mozes ni cistiti ulice. Treba ti bar diploma s filozofskog. I jaka veza.
po mogućnosti da je ne čekaš duže od 14 dana ;-))
U mene did svako malo šera "Veliki brazilski guzovi" ili slično pa mi dao password da mu to regulišem haahah :D Pobjednik je onaj lik što je stavio status "jebavanje debeli žena" umjesto u google da je ukucao xd
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Znači nije istina da se rak može soda bikarbonom izliječiti?
@Fingirano može i ćurekotovim uljem samo to ne žele da se zna 😅
Najjaci su ovi pedofili, friend lista sve neke sisulje mlade
Pedofili ne traze sisulje nego predpubertetsku djecu. Bez sisa, dakle. To sto bi radje mladje, a sisato... to je pak majka priroda kriva. Evoluirali smo da trazimo plodne, zdrave, zenke koje mogu nahraniti djecu. I ne samo mi dvonozci.
Pa da, tako mene tetka neki dan krenu uvjeravati da je zemlja ravna ploča te kako je sve fino 'objašnjeno' na facebooku 😂 iii kako se tamo svasta može pročitati i naučiti
Jupiter je promatrao Galilea.
nije tacno srbi i hrvati lazu bez obzira na starosnu dob
Evidentno je, samo pogledajte starosnu dob ljudi koji šeruju Avaz vijesti
a tek starosnu dob na klixu :-D
@Ramajanaa htjedoh to napisati, ali sam 2x banovan, pa reko' da ne rizikujem :D