Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nikad ne mogu ni ostaviti prvi komentar ovdje .
telemah je smece
HS 25 Km Download = 9.75 MBps Upload = 1.49 MBps Ping = 22ms Ja zadovoljan. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Idemo prvi, dajemo vise! Đe ba?
Jos jedan od onih advertisning clanaka za par zemalja. Pogotovo nije istinito za Skandinaviju i Svicarsku, a pogotovo nije istinito jer nema Francuske, vjerovatno najrazvijenije zemlje sto se tice interneta u Europi, mislim sa daleko najboljim instalacijama.
DA JE SAMO NET SPOR JA BI BIO NAJSRETNIJI COVJEK NA OVOJ PLANETI .......
Cuj naslova "Stanovnici Balkana koriste najsporiji internet u Evropi", valjda se mislilo Stanovnici Balkana imaju najsporiji pristup internetu u Evropi. :)
ovo mozda rezultati neposredno poslije rata...
Evo izmjereno maloprije sa TxTV - Docsis3 modem - Tuzla DL-34.26 UL-9.72 Ping 15ms Ima li bolje hehehe.
mi prvo moramo imat tehnicke mogucnosti za to tj. telekom operater ... pocevsi od vecih i boljih servera, preko optike, dobrih modema koje bi sam operatero obezbijedio... a ne ko u bh telecomu... zte, kasda, ...
snizite cijene pa ćemo svi uzeti 20 MBit/s, nije problem surfat brže, problem je platiti više.
Ovako na internet sajtu testmy.net se piše slijedeće: "Bosnia and Herzegovina Average Download Speed: 5.3 Mbps" http://testmy.net/country/ba E sada ne znam koji administator klix.ba portala je preuzeo ovaj clanak koji je napisan prije 2-3 godine. LP
po ovome bolji smo i od svojih komsija :D
njemacku kada sam otvorio pao unesvjest :P
I ja sam na HS-u i evo mojih rezultata: PING 35ms Download 19,75 Mb/s Upload 1,29 Mb/s Prosječno dva do tri prekida godišnje po sat najviše. Ne ureklo se, i ja sam zadovoljan.
Najjeftiniji paket u Telemachu ima brzinu od 10mbps, e sada mi nije jasno kakvo to smeće od interneta hara po drugim BH gradovima ...
Kako je velika vecina smijesna i nezadovoljna, pa to je nevjerovanto. Sta ste vi svi u nekom poslu i biznisu i ne mozete sacekati minutu-dvije vise. Isto je, skidao ti nesto 3 ili 7 minuta, ne vidim nikakvu razliku, nista nece izgoriti zbog tih par minuta. Hebala vas brzina, koliko ima bitnijih stvari u zivotu!
Opet prepisivanje novinara klix-a neke vijesti sa net-a od prije godinu dana. Internet je 1. najjeftiniji u regiji - jer smo i najsiromasniji u regiji 2. ima najjeftinije "spore" pakete u regiji - jer smo -||- 3. telecom operateri su poceli nuditi flat na mobilnoj mrezi 4. neki dan najavljen pocetak pustanja LTE 4G mreze hejtanje klitorixa = hejtanje mime "ćazima" sahinpasica e usput ovo vam je 30-a uzastopna vijest da niste spomenuli vehabije i 10 -a da nije dodik tema.... jel sve ok u urednistvu?
šuplja priča za najsporiji net ,plati pa ćeš da vidiš kako fercera :)
Osnovni paket telemaha je 10 mbps... HS je još jaci. ne razumijem vas nikako. Telecom je isto tako povecao svoje sranje, no oni su najslabiji. Mislim da je ovo istraživanje veliko sranje i da BiH ima veće brzine cak i od pojedinih dijelova US-a
Ja sam zadovoljan - 1 MB/s za 15 maraka mjesečno, good job HS