Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu nista komentarisati jer klix ce odmah skloniti clanak ili ce skinuti komentar. Sigurno zele da ja napadnem i izvrijedjam nekog od naroda sa ovih prostora, ali to od mene nece nikad cuti jer mrznja je hrana injorancije, a ja ne zelim biti na tom menù-u.
Dodika , Bakira ,Covica i Radoncica
Jedino oni mogu finansirati odlazak, svakako ih mi saljemo :l
Sigurno ce poslati neke bogate guzonje da razgledaju.
Jel ol inkluzive?
Razumni ljudi i ideje iz mnogih zemalja učestvuju u ovakvim kosmičkim istraživačkim nastojanjima... a sa druge strane beogradski divljaci sa svojim saučesnicima od 2001-e robijaju po međunarodnim sudovima kalibra Den Hague.
A hoćel se vratit jbt platiš milione i usereš se od straha da ne izgineš i da ce bar šta vidjeti ono nekontam sjedit ce u letjelici kao ja sad u sobi i skratit ce sebi pola zivota od trauma da nece sve eksplodirati i reci ce im evo sad smo u Svemiru ono pogledaju kroz prozor sve crno ajmo sad nazad jupi 20 000 000 po osobi ajmo sledeci.
Posaljite serve tamo odakle su došli 😂