Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izašlo kućište budućeg Note 9 i dalje samo 2+1 kamere. Zašto Samsung, zašto?
prvo, imati ce minimalno 4 kamere. Vec Note 8 ima cetri kamere.. dvije straznje, inace predobre, kamere plus jedna naprijed za selfie itd.. i ona za koju ti ocito ne znac je ta za otkljucavane telefona koristenjem zjenice oka koja je pojacana infracrvenim senzorima tako da telefon mozes otkljucati u mrklom mraku. Ja ima Note 8, Note 9 cu vjerovatno preskociti kao i nekada Note 5, jer sigurno nece biti velike razlike u odnosu na osmicu. A vec se radujem desetci!!
pet kamera? da uslikaju budalu koja za ovo istrese pare...
nece se okaniti dok cijela zadnja strana ne bude u kamerama
Gimmick. Uzmeš iPhone i miran si. Ako nemaš love za X, uzmeš osmicu. Ako nemaš za osmicu, uzmeš sedmicu. Ako nemaš za sedmicu, uzmeš šesticu.
Kamere i tako sluze za posmatranje covjecanstva. Nase reakcije na ono sto citamo i na reklame.
Seka Aleksic😂😂 ..za drugo si priglup da ti dalje objasnjavam.
Logika proizvođača: "Ne možemo napraviti bolju kameru, ali zato možemo staviti još 10 loših kamera"
dok je ovaca biće i čobana
Nadat se da ce makar jedna biti u funkciji
Niko se LG-a nije nanosao.
Ja se sit nanosah i jos nosam i znaš sta, nemam namjeru ni potrebu da promjenim. Jedino bih mogao bateriju jer ipak nakon 3 godine korištenja vakat joj je
A zub???
Svakako je propao ovo lg a ovo ce ih jos vise unistiti Neviđena glupost
Nece to moci instagram da podnese
Bem ti sunce
Smiješno ajjj smijeeešno...
Treba da razvijaju displej koji će moći da pokupi piksele svih tih kamera... Jedna dobra je onda dovoljna.
Kupis na veliko 3 kile kamera, kupis kuciste od mobitela, naspes kamere u kuciste i eto te imas najmoderniji telefon u mahali.
😂👏