Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ce u Samsungu dobiti otkaz :)
Ovi k'o Toyota.
Samsung je ono sto je nekad bila Nokia u sferi obicnih mobitela. Vrlo pouzdan telefon, a greske se desavaju i najboljima. Sve je ovo vise zbog rata sa Apple-om
Nista pouzdanoji od Huawei i LG telefona.
@boshniak Niko se LG-a i Huawei-a nije nanosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi koji letite s Adriom. https://www.adria.si/sl/novice/2016/obvestilo-potnikom-uporabnikom-telefona-samsung-galaxy-note-7/ Telefon ne smije ostati u rucnim prtljagu, koji se oddaje kod ulaska u avion, mora biti iskljucen ako ga unesete, isto tako vazi zabrana punjenja tokom leta.
samo Chuck Norris ima iphone sa cijelom jabukom