Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugi vendori to vec koriste odavno. Cisco spark npr. end to end enkripcija, ne zadrzavanja poruka na serverima...
Lijep potez za Skype
Ma ovo su realno posljednji trzaji Skaype-a!
messenger je tito za poruke i za razgovor..
Sve sto ima veze s mikrosoftom je propalo, pa i ovaj skype.
Microsoft polako ali sigurno tone. Što se tiče Windowsa 10 ljudi nisu svjesni da ovaj OS prati svaki korak korisnika, čak i kada se večina opcija isključi. Sve što korisnik otipka (šifre, podatke kreditne kartice i dr.), browsing history, serijske brojeve svake komponente kompjutera i povrh svega MS koristi PC-eve korisnika za distribuciju updatea, kopira enkripcijske ključeve i šta sve ne, duga je lista. Ko koristi Win10 MS može pristupiti svakom djeliću njegovog života.
@MountingPoint uvijek sam se pitao zašto mi YT nudi povijest pregledavanja nekih stvari od prije 5 godina čim ga otvorim i ako trenutno pretražujem stvari koje nemaju nikakave veze sa njom .....odgovor jer sam praćen bez obzira što sam u pretraživaču brisao povijest pregledavanja od početka.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
napravit end-to-end chat je čas posla, ako je privatnost tako bitna. Ne treba ti skype za to
Prop'o, sve na viber preslo.
Mogul se preko ovog privatno svadjat sa šokcima i srbendama