Inovativni proizvodi
19

Sjajne vijesti za "case modding" entuzijaste: Thermaltake ponovo na tržištu BiH

Thermaltake
Thermaltake
Jedan od vodećih brendova u oblasti računarskog hardvera i perifernih uređaja Thermaltake, vraća se na tržište Bosne i Hercegovine.

Ova vijest posebno će obradovati PC DIY i case modding entuzijaste, jer su im nakon nekoliko godina ponovo dostupna kućišta, napajanja, kuleri za procesore, i slični proizvodi ove svjetski poznate kompanije - što znači mnoštvo novih ideja i mogućnosti za kreiranje personalizovanih računara.

Case modding - unaprijeđenje izgleda ili performansi uređaja mjenjanjem određenih komponenti, ali i sklapanjem računara "od nule", postaju sve popularniji sa ubrzanim razvojem tehnologije i širenjem tehničkog znanja o računarima.

Promjena standardnog izgleda kućišta može biti čisto estetska, kako bi se razbila monotonija "klasičnih" modela, ali i motivisana poboljšanjem samih performansi ili njihovim prilagođavanjem ličnim potrebama korisnika.

Thermaltake uviđa i prati ovakve trendove, te u skladu sa svojom misijom da pruži savršeno korisničko iskustvo i podrži životni stil svoje publike, zaljubljenicima u gameing, e-sport i nove tehnologije nudi kompletnu liniju inovativnih proizvoda idealnih za case modding. Brend ostvaruje kontinuiran rast, i uspijeva da iznova iznenadi, postajući jedan od prvih izbora za PC DIY entuzijaste širom svijeta.

To što se sve više korisnika odlučuje za Thermaltake ne čudi, imajući u vidu da brend nudi sjajnu kombinaciju elegancije i vrhunskih performansi: ovo se lako može vidjeti na uređajima poput Thermaltake H570 TG ARGB kućišta sa kaljenim staklom. Osim odlične tehničke specifikacije, koja uključuje tri ARGB Lite ventilatora i dva USB 3.0 porta, ovo crno kućište uklopit će se u svaki moderan enterijer radne sobe, zahvaljujući moćnom, sofisticiranom dizajnu.

Naravno, tu su i vrhunska napajanja, poput potpuno modularnog Thermaltake Toughpower GF1 750w modela, kao i sjajne opcije za hlađenje procesora poput Thermaltake TOUGHAIR 510 kulera.

Za više informacija o svim proizvodima, posjetite web stranicu kompanije. Zvanični ekskluzivni distributer brenda za našu zemlju je kompanija Comtrade Distribution, a trgovine u kojima možete pronaći Thermaltake proizvode su Didakta.ba, CPU Infotech i Kamer Commerce.