Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapremina Tihog Okeana je 714 miliona kubnih kilometara. Pola okeanske mase planete. Ovo gore je palamudjenje i trosenje novca od donacija. Dosad su uspjeli uzeti 30-tak miliona dolara, od tog dva miliona od crowdfunding budala koje misle za marku uklonit plastiku deponovanu u okean tokom nekih stotinjak godina. Isto ovako mozes razapet gazu djegod na promaji da fata prasinu i tako cisti zrak. Samo moras redovno mijenjat gazu. I naci sponzora da ti to placa.
samo si procitao tekst, nisi video pogledo, jos kaze Explained, al ti is glup pa ne znas sta to znaci...
Samo 20 miliona je koštao. Realno da je interesa ovo se veoma lako može sprovesti svugdje. Vlade bacaju pare na gluposti. Samo se nadam da ovaj sistem ne ubija živa bića u moru dok kupi smeće.
Ovo je odlicno, predlazem da se nabavi "manji" ovakav sistem za ciscenje nasih rijeka.... da procistimo to kvalitetno....
U medjuvremenu u Bosni se i dalje svadjaju ko je veci Hrvat Srbin ili Bosnjak
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Voditelj je bio previše napadan ali lično fenomenalna predstava gosp. Mirsade Kako bismo zaobišli medijsku blokadu pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u narednom 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovoru u utorak 18.9. od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 #novaBiH
Kap u moru. Plastika se vecinom n ne reciklira vec spali. sam 7% prikupljene plastike se zaista reciklira. Ovo nece rijesiti problem, vec samo da se ne proizvodi , pakuje u nova pakovanja koja se bolje recikliraju , izbjegava dupla i trodupla pakovanja u jednom proizvodu ako moze jedan dovoljno.
Ovo bi trebalo postaviti preko svih BiH rijeka
Imal kakav sistem da ovaj nas sljam pokupi?