Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je poanta zaobljenog ekrana sem privlacenja kupaca koji moraju da imaju nesto za pohvalu u drustvu na poslu medju rajom...
ne znaju vise sta da smisle...
402 Ja Tuzle u zivotu nisam vidio, na zalost.za nacionalnu nervozu postoji ucenje fakulteta pa zaposlenje..a poanta nije hrvatska rijec a ako te zanima cija je otidji na google pa se informisi. S postovanjem..
Necete vise nositi cigle u dzepu, sad cete nosati oluke :)
Bravo majstore
Hahahahahah
eh sad ga mozes lakse gurnut u dupe
Vidiš, ovaj smartnom možete koristiti i : - kao posušalo za tintu, - za valjanje tijesta za klepe sa logom Samsung-a - kao lpaticu za vađenje sladoleda itd. itd. :)
Evo kako to izgleda kad samsung zaista izmisli nesto sam! HAHAHAAHHAHAHAHAHAHAJAJAJAJAJAJAJOHOHOHOHOOJAJAJAJHAHAHAHAHAHAHAHA... Uhh popravise mi dan sa ovom kasikom za cipele hahahahaha
Nije to za nasih krkana
super stvar za ubijanje vremena prstima kad ste na dosadnim sastancima
Ocekujem i tacke na android platformi
Dokle ova tehnologija napreduje, nevjerovatno.
isti iphone.jel ko vidi razliku osim imena i znaka kompanije ?
Šljamdung.
Lijepo izgleda, jos samo kad ne bi koristili jeftinu plastiku, mozda bi i kupio Samsung telefon.
Imao sam ja 2 samsung smartfona i ta jeftina plastika se uopste nije pokazala kao losa. auto mi je preslo preko jednog, dva puta, i nista mu nije bilo. cak mi se svidjela plastika kao materijal jer je mnogo laksa. Sada koristim smartfon jednog kineskog proizvodjaca (necu reci koji jer je to reklama, ali reci cu samo da imaju odlicne kopije samsung-a i iphon-a) koji je VEOMA mocan po pitanju hardvera, ali je u plasticnom oklopu, i opet, nista lose nisam primjetio. dari sve stvari kao i S4, uz par nebitnih razlika, i veoma dobro funkcionise.
Ma razumijem ja njega, ali pokusavam na fin nacin da kazem da postoje telefoni jeftiniji i "gori" od samsunga, koji rade ako ne bolje, onda sigurno ne gore od samsunga. Ima ovdje nekoliko p3dercica, fanboys-a koji se tako pale na apple samo zbog brenda i blate sve sto predstavlja konkurenciju. Ja licno nemam nista protiv appla, samo mislim da to nikako nije toliko vrijedno koliko oni brane da jeste. npr, tek najnoviji apple je meni zadovoljavajuci po pitanju mnogih multimedijalnih rjesenja i hardvera, ali opet imaju masu nepotrebnih stvari, i naravno, najveci problem je prevelika kontrola firme nad proizvodima. A da stvar bude jos gora: http://news.cnet.com/8301-13579_3-57603929-37/apple-getting-its-a7-chip-from-samsung/ :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo dzabe trose materijal, sve sto je doslo poslije iphone4 i samsunga s3 je nepotrebno i bema nikakvih novina osim eto malo poboljsanih kamera, hebo procesor isto mi je kad se aplikacija otvori za 0.8 ilza 1,4 sekundu, tih 0,6 ne igra nikakvu ulogu. Sve je to isto samo drugacije upakovano da se digne sto veca lova.
Bas tako, dok god je ovaca nece im falit vune
Bas tako, dok god je ovaca nece im falit vune
Sve je ovo ok, al koliko ja pratim Samsung još nije predstavio ovaj telefon. 10.10.2013 je predstavljanje.
Nikad nisam imao smartphone, jesam li ja normalan sad? :O
Ima nas još takvih, ne sekriraj se ;) Totalno mi je nebitno a i suludo davati novac za nešto što mi u suštini ne treba, niti mi olakšava ili poboljšava život. S druge strane, moja ljepša polovina poludi za svim tim sitnim šarenilom koje mami "na šišanje". I ja to njoj otvorenom kažem, al' džaba, višak vune valja skinuti i to ti je.
Preseravanje :)