Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4K nemaju ni mnoge svjetske drzave. Lakse je izmisiti tv sa boljom slikom ali je puno skuplje naparviti signal.
Sta mi vrijedi kada kod nas jos ni HD nije stigao... gdje Full HD, a gdje tek 4K,a 8K da ne pricam...jeste da je slika bolja, ali ni blizu kao kada je program radjen u toj rezoluciji..gledati FullHD na FullHD TV-u je odlicna stvar, gledati na obicnom HD je dobra slika, ali ne kao sto je na FullHD...jer je i program radjen u FullHD-u..tako da ni ovi programi nista bolji nece biti toliko na 8K...jer su radjeni nasi HD ili 576i..tako da gledati te programe na FullHD TV-u je i vise nego dovoljno
nijedna kablovska u bih još nemože podržati 4 k sliku,a kamoli 8k,čak i u usa 4 k kablovsku ima malo ljudi
Jaro u Americi je davno ugasen analogni signal tako da je svaka tv stanica emituje program na HD
nemas ti programa radjenih u 4K..zanemarljivo...pa u EU je plafon FullHD... vecina ih je na HD-u .. ili 576i..FullHD TV je i vise nego dovoljan za nase podneblje i to za narednih 5 godina najmanje,cak i 10..jer kod nas HD kao da ne postoji kanal..ima 4 mozda..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ha ha 8k, za koju godinu 16k i tako u nedogled. Dok je budala, bit ce jos dosta ovakvih i slicnih proizvoda.
Po tvojoj prici ti haman ni digitron nemas.
Jaro, ne moze u nedogled, nego dok se ne poklopi sa rezolucijom ljudskog oka, a ona je... (nagradno pitanje za tebe)?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa dokle više ??.
dok bude neko zelio da kupi 😊😊
Teško će ljudsko oko uočiti razliku između 4K i 8K. Zato se na 16K sigurno neće ići ili ako neko bude i uradio to je porez za budale.