Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babylon is coming! No, Babylon is already here!
Diseases to be doubted? Je li im ovo klix prevodio na Engleski? Inace, od ovog nikad nista. Nema napajanja, nema antene, nema objasnjenja kako prati a da se ne sjebe... A i nema sanse da moze dobiti atest kao proizvod za kontrolu zdravlja. Samim tim, nigdje ga nece moci reklamirati pod to, niti prodavati pod to. Velike firme imaju citava patentna odjeljenja koja samo izmisljaju stvari i pokusavaju ih patentirati - nebitno dal rade. Poslije tuze onog ko napravi zaprave.
haha proizvodi se sve nesto pametno.. samo ljudi nazalost sve gluplji i gluplji..
Nije tako, ne sudi po sebi.
@logic2 haha vauu ti sad kao meni spustio... 😂😂😂 Ma nisu glupi nikako...izadju na kafu da se ispricaju... bulje u pametne telefone... super im je to druzenje, nije vala nimalo glupo...ispricaju se pravo... djeca izadju da se igraju ... ono super se igraju preko tableta.. ubijaju koje.kakve zivotinje.. ljude da uzmu "helt"... ma sto bi se igrali zmire joj to je tako glupo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako bi se mogao nazvati smart nakurnjak samo još to fali 😂😂😂😂