Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi ovo biti novo a iskoristivo pravo, po prvi put u zadnjih "x" godina. Imas uredjaj velicine standardnog phableta (Note 9 vjerovatno), a kad pokazujes nekome video i slike sto mi svi skoro svakodnevno radimo, rasklopis ga u mini tablet dimenzija ekrana ca 12"-13". Takodje kad se nesto cita, provjerava posta i sl. moze dobro doci, samo ovo bez baterije od ca 8.000 do 10.000 mAH nista
Od Note 5 iz 2015. nisam ništa trebao mijenjati, a budala se nadavao para primajući se na ove priče kako ovaj ili onaj bolji, a sve je to u 5 deka. Ugradi nekakvih gluposti bez kojih se može i to naplati, a većina ih ne koristi. kakvu god fotografiju da napravim viber i FB će ih optimizirati na 200 KB.
Reklamirali su i s9, nikad gori telefon nisam imao, nispley savieni nicemu ne sluzi, baterija traje nista.
Nokia je bila najbolja
Ovo su vise postale totalne gluposti...treba obustaviti svima proizvodnju par godina da se malo svi dozovu,napravi bateriju da traje sedmicu sta ga imam sklapat rasklapat u pm
Jest vala, bolje da izmisle neki kojem ne treba ni baterija i koji ne troši ništa na pozive, ha ja.
Da li ce biti koristan uopste
Od kada ove vijesti plasiraju sami bismo ga mogli i napraviti
Bas tako... prica se o tim sklopivim telefonima barem 2 godine. Mislim i ja da je baterija krucijalna, uz sve aplikacije koje se nude, nije dovoljno uz postojece napajanje.