Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
Bravo za sta? Jel to znaci da nece biti potrebno zatitno staklo na s23 seriji ?.....hoce! Takodje ogrebotine ce ostajati na ekranu kako god.Cuj bravo,eto kao da je jedini problem pad telefona sa visine kukova
Sve dok ne izmisle staklo koje će sa 1 m pasti na neki poluoštar i sitan predmet (kamenčić), a da se ne razbije, tada će imati nekog smisla. Staklo je staklo, što znači veoma je lomljivo.
I onda opet odes u mobile shop i daj mi onu foliju za screen 😂😂😂😂
Victus prve generacije je živo s*anje. Ekran ''preživi'' pad i udar, ali parnice ostaju po njemu čak i od stavljanja mobitela u džep.