Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se realno pogleda nema potrebe za telefonom boljim od klase J eventualno A iz samsung-ove ponude. sve ostalo je za paćenike koji bi da budu viđeni, a na kraju ne iskoriste ni 10% njegovih mogucnosti
Ako se realno pogleda, da smo isto to rekli kad se "stojadin" proizvodio i danas bismo ih svi vozili. Sva ostala vozila poslije Zastave 101 bismo pripisali "paćenicima" koji bi da budu vidjeni a nikad ne prelaze 100km/h.
Koja je potreba za note uopće kad su napravili s9+??
Valjda zbog S-Pena, ali ako će samo prenijeti kameru sa S9+ i procesor, a ništa ne unaprijediti onda ne znam ko će im sa Note 8 preći na Note 9. Možda oni koji su još na Note5.
@antibiotik preci ce ljudi bas takvi koji su bili na Note5 na Note9 npr ... razlog moze biti .... ostetio se mobitel, neki ce nove opcije softwarske, neki da imaju noviji model jer im ovaj dotrajao, neki zbog hardware-a ... npr. ja cu kupiti noviji model u ovoj godini jer je razlika 4 generacije .... a nudi neke opcije sto nisam imao na ovom trenutnom.
Još da naučite da je Samsungu flagship Galaxy serija, a ne Note bili bi pravi novinari :)
@bjorn e bas je Note!!! seljacino Note ke najjace sto samsung ima... sta se javljas i brukas pametnuji si kada sutis
@bjorn @ThisIsSpara , Note je dio Galaxy serije. Telefon se zvanicno zove Samsung Galaxy Note. S druge strane imate i Galaxy S, oko cega se ustvari i vodi polemika, koji je flagship. U biti obje serije su Samsungovi flagship telefoni, s tim da Note cilja na trziste fableta. Ali kada vec postoji S+ verzija tel, postavlja se pitanje koliko je Note uopste i potreban.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"sponzori" na haparatima
Za robove brendova, super vijest
Realno Samsung koji go telefon naprave bit ce dobar.