Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo kad bi sve serverske farme bile stacionirane na Sjevernom polu. Prvo, nicija zemlja (jos uvjek do nekle), odlicni uslovi hladjenja, relatvino bolji fizicki nacin zastite od napada. Win, win situation! Na taj nacin sve vlade bi bile osporene kontrolisanju protoka informacija jer bi na nivou bio uspostavljen novi nacin upravljanja i to na globalnom nivou. :)
diktatorski sistemi nastoje uspostaviti kontrolu nad gradjanima, nista novo. Zele da imaju mogucnost da upadnu i pregledaju ili ugase te servere kad god hoce
Samo me zanima da li ce se ista frka dici kad je turska kontrolisala ili jos kontrolise servise googlea i slicnih...ili ce biti licemjerni-kao sto to zemlje i pojedinci znaju biti!
ukinut to treba sve
suplja prica, nist se oni ne pitaju.
Hm... ovo će biti mnogo opasniji "rat" nego što se čini na prvu...
Zafrkani ovi... Ne mos ni pornic pregledati,a da ne znaju...