Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to nas baja jedne ruke da dok kazes keks
Bice na Suitsu
Ma sta Ameri vise hoce?!
Ko im je kriv kad nisu mogli napraviti novu marku i prodavati pod nivim imenom, mada mislim da kinezima nista ne mogu jer ce ih kinezi hebati na drugi nacin.
Ovo je normalna pojava u globalnom trgovackom svijetu. Kazna se placa SAD-u. A kinezi au znali za sankcije, ali su oni lopovi i to najveci trenutno. Za vas koji neznate kako ovo moze: ECCN/EAR99 Ali ovi podaci su za "sposobne" ekonomiste iz BiH jedba velika nepoznanica. Zato necudi sto vecina trgovacke razmjene upravosa bivsim SFRJ-republikama. Najveci vic : pasivno engleski jezik
a kome će platiti kaznu?
ako može ikako u federalni budžet, da fadil obnovi vozni park.
Kako jednoj Kineskoj kompaniji Američka vlada može odlučivati o tome što će i kako će da rade sa svojim proizvodima koji su kupljeni u Americi. Zar nije pomalo čudno?
Evo i ja citam, pa mi nejasno. Al' stoji u jednom dijelu da su prodavali americku tehnologiju, ovo za Huawei, pa mozda to?