BH Telecom ponuda
17

Realme 10 4G i realme C55 - savršena harmonija estetike i performansi po odličnoj cijeni

realme
realme
U korak sa svjetskim trendovima u mobilnoj tehnologiji BH Telecom iz svoje ponude izdvaja dva izuzetna modela pametnih telefona kompanije realme - realme 10 4G i realme C55.

Ovi uređaji ne samo da predstavljaju savršenu harmoniju estetike i performansi, već i postavljaju nove standarde u mobilnoj industriji, što ih čini idealnim izborom za široki spektar korisnika u Bosni i Hercegovini.

Realme 10 4G je sinonim za vrhunske performanse i elegantan dizajn. Opremljen moćnim MediaTek G99 čipsetom sa impresivnih 16 GB RAM-a, ovaj model nudi izuzetnu brzinu i pouzdanost. Njegov sofisticiran izgled dolazi s najtanjim kućištem od 7,95 mm, dok 90Hz AMOLED ekran pruža kristalno čist prikaz i živopisne boje. realme 10 4G je opremljen 50 MP Color AI kamerom, idealnom za zabilježavanje nezaboravnih trenutaka, a uz 5000 mAh bateriju i 33 W brzo punjenje, korisnici mogu biti uvijek aktivni. Dodatno, ovaj model nudi 3,5 mm priključak za slušalice i 200% UltraBoom zvučnik.

Realme C55 donosi revoluciju u segmentu pametnih telefona s neuporedivim performansama i sofisticiranim dizajnom. Sa 64 MP glavnom kamerom i inovativnim režimima fotografisanja, ovaj model obećava izvanrednu kvalitetu slika i video zapisa. Dinamična RAM memorija do 16 GB i ROM do 256 GB, zajedno sa 33 W SUPERVOOC tehnologijom brzog punjenja, čine ga vrhunskim izborom za dinamičan životni stil. Njegov dizajn inspirisan prirodom, tanak 7.89 mm profil i privlačne boje čine ga stilskim dodatkom svakodnevnice. realme C55 nudi 6.72-inčni FHD+ ekran s 90 Hz osvježavanjem, Helio G88 čipset i mnoge druge inovativne funkcije, postavljajući nove standarde u klasi pametnih telefona.

Oba modela su dostupna u BH Telecom ponudi po atraktivnim cijenama i to za već 1 KM, zavisno od paketa. Tokom prodajne promocije koja će biti upriličena na BH Telecom prodajnim mjestima u periodu od 31. januara do 10. februara, svi zainteresovani korisnici će imati priliku da se lično uvjere u inovativnost i sofisticiranost realme pametnih telefona. Doživite vrhunsku tehnologiju i stil - izaberite realme 10 4G ili realme C55 i budite uvijek u korak s vremenom.

Za više informacija, posjetite web shop na linku ili prodajna mjesta BH Telecoma.

Realme je vodeći inovator u svijetu pametnih telefona, kontinuirano unaprjeđujući korisničko iskustvo kroz integraciju modernog dizajna i najsavremenije tehnologije. Posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama čini realme omiljenim brendom među korisnicima širom svijeta.