Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinaru, novije iphone vec mozes da punis wireless. Nema sta da proizvedu, informisi se prije copy paste.
Prenapuhano nesto sto je toliko jednostavno za uradit. Prosiris ulaz na oklopu, CNC,turpija, odlemis stari konektor sa fleta, izolujes plus minus za punjenje, izolujes data pinove za prenos podataka konektor nalemis na nove sire rupe. i eto. U bih ga niko ne bi kupio jer bi rekli ma kopija
Samo, koliko će biti jednostavno ako ga oni tuže... Kao onog u Norveškoj što je vršio zamjenu ekrana, pa ga dobili na sudu...
ma to se samo zalemi malo zicom i pukne sikiricom
Kakav gigant ! A gledaj komentara, Balkancu samo da je da nesto odse.re, nebitno uopste sta je tema
80 000, jbt ako su ljudi normalni, bas me zaboli neka stvar sto nema usb c
Nisi razmišljao da će to kupiti neka Tech kompanije koja će to probati integrisati ili nuditi kao uslugu i od toga razviti biznis?
Ja ne znam samo kako je moguce da se ovolika buka dizala i dize i dan danas oko ovog iPhonea ? telefon je solidan i nista vise od toga.Bilo koji Huawei i Samsung ga jedu za predjelo.
Ali naravno ukusi su razliciti
Nakon 3 godine android je smece, iphone prilicno solidna masina sa jos 2 godine dobrog rada i updatea.
Nokija do tokija najbolji teljefon
imam iskra telefom 10 hiljada bajata memorie ima svega dobar ocami fata cjelo sarajvo