Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A danas izvozimo balvane, a uvozimo čačkalice xD
@Okotrb bravo, slika naše vlasti, pola ih ne zna abecedu...
Giganti smo nek Prica sta ko hoce, u precniku od 100 KM oko Sarajeva svi i iz krmetnjaka dolaze po robu u Sarajevo i ostavljaju lovu, pogotovo HEco pijaca. Daleko Podgorica, NOVI Sad, Beograd... vezani su za Sarajevo...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kad čovjek ovo pročita tačno bi sjeo i sit se ipslakao.
Danas su nehljebovici
Da, nije to 'valjalo' pa shebaše sve, danas je malinjak prestiž...
Kako to Bake i Sarajlić srede... Noooroood znooooo!
Jos jedan tekst, sta bi bilo da je bilo. Bilo je ono sto je bilo i sad je gotovo. Vidim kako Bosnjaci optuzuju konstantno Srbe za raspad drzave. Pa ko je trazio otcepljenje, Bosnjaci ili Srbi. Jel Alija I. objavio Islamsku Deklaraciju kojom je promovisao jedno fasistoidno apartheidno uredjenje BiH, gdje bi Bosnjaci bili povlasteni, a hriscani bi bili gradjani treceg reda.
@Torason Jel Alija I. odbio sve ijedan prijedlog za ocuvanje Jugoslavije zbog svoje islamisticke ideologije koja je Bosnjacima propagirana sakom i kapom. Jel za vrijeme rata Alija I. odbio mnogobrojne mirovne planove, koje su Srbima davali i manje nego sto danas imaju. Ko je konstantno nepotrebno produzavao rat i stradanje stanovnistva i privrede. Pa vas lijepi Alija Izetbegovic.
Sve smo mogli mi .....
Gdje je Zeljko Juric :D
najjaci su mi ovi nasi kvazi ministri i parlamentarci kad sjede na sjednicama i ne smiju nista taknuti da sta ne zeznu i samo blago telecim pogledom gledaju u one monitore pred njima... malj nama treba , korona je malo...
toliko o šizofreniji da nam velika preduzecea ne trebaju nego daj sve u mala i srednja ..
Prrrrrtttrrrrcccc trrr 14 400.WinPee 21 mb hdd-a 80 mb 25 mhz 4 rama....ono kad ti treba posalje sliku :D frca frca frca....na kraju lolo nanovo :))))
Onda smo sebali sami sebe sa ratom,i kad je bio najveci boom tehnologije mi smo se vratili pusci,i kamenom dobu u kojem smo jos 😪
Bosna je za vrijeme ateista izvozila: Vozove, avione, kamione, namjestaj, hranu, oruzje, gradila drugima fabrike po svijetu, a SDA i sateliti danas mogu samo ponuditi izvoz omladine i balvana.
Danas imate više vjeronaučnika, koji vjeruju u izmišljene i nevidljive bajke, od naučnika!
U to vrijeme su sve generacije u II gimnaziji, 12 razreda upise svake godine, prvo ucili basic, a zatim pascal, a na faxu te doceka i fortran.
Eto nije valjalo ono vrjeme zvano Titovo doba a valja ovo Sda kad uvozimo i ono sto imamo kao svoj proizvod. Sladje tudje govno nego nas med
Radi li Fatima još u Irisu, ona sa velikim fonasi
@hakunfuc ... ne znam mislimo li na istu, ova na koju ja mislim ima sise medju koljenima ... :-)