Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mob prva liga
jedva cekam da ukrotim i ovu zvijer od winowsa
jedva cekam da ukrotim i ovu zvijer od winowsa
Windows je windows
...cudoviste...milina...ne kontam zasto bi bio windows losiji oper.sistem...ovaj aplle ios je užasan..sve blokade...vec android je napredniji 3 puta od iosa...recimo samo instaliranje utorrenta te s tim skidanje torenata filmova itd...u iosu prakticki nemoguce!
Par poredjenja ios - android: Hadzija - kokuz Stabilnost - cirkus Izmislili - ukrali Radi - ne radi Na ios-u je zakljucano smece koje ti pomaze da ti telefon radi isto prvi i stoti dan, savrseno i isto brzo. Android je open source u koji svaki klempo moze napraviti trulju od aplilacije koja ce ostaviti traga bez obzira sto je izbrises. Generalno ios je za ljude koji znaju sta hoce, a takve stvari kostaju.
@rootman e neka si nam objasnio. Now I see the light, you make me a believer. Ne podcjenjujem ni jednu mobilnu platformu jer svaka ima svoje prednosti i mane u odnosu na druge platforme, ali ovo što si ti napisao je klasični idiotizam. Pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)